Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Моля ви престанете да наричате КАРБОНАРА паста, която няма нищо общо с оригиналната. Всеки има право да си готви каквото иска и да ми е вкусно. Но КАРБОНАРА е паста с яйце, бекон и малко пармижиано, толкова. Какви са тия гъби, сметани и яйцето въобще го няма. Не подвеждайте хората
23.11.2021 12:31
Pressy
Pressy
Много обичам любимите спагети приготвени точно по този начин ! Браво !
07.04.2016 10:42
4
1
Покажи всички подкоментари
Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
Е,всичко си е както трябва-вкусно и изобилно!
02.03.2016 16:28
1
1
Покажи всички подкоментари