Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Лимонтузу? При условие, че има чаена чаша домати, тва зеле ще го убиете от кисело. Прясното зеле трябва дори леко да сладни, ако питате мен, най-хубавото зеле готвеха навремето в столовете.
13.02.2025 13:54
Анонимен
Анонимен
В "начин на приготвяне " не видях описано кога се слага лимонтузу-то?
08.07.2023 22:06
4
1
Petia Koleva
Petia Koleva
Добавям и чили сос класик, който е локо лют и дава допълнителен аромат.
10.07.2019 12:44
6
2
Petia Koleva
Petia Koleva
Не разбирам, защо е необходимо на зелето да се слага лимонтузу, при положение, че в него има домати, а ако не ви е достатъчно кисело, можете за добавите още домати. Освен това, и на прясно, и на кисело зеле задължително слагам дафинов лист и чер пипер.
10.07.2019 12:40
41
7
1
Анонимен
Анонимен
Ако вие смятате, че не е задължително да се слага лимонтозу,защо трябва да се слага дафинов лист?! Специфична подправка,която не всеки харесва ?!
08.02.2025 16:00
1
Величка Щърбанова
Величка Щърбанова
Точно сега му е сезона!
06.10.2017 19:24
1
Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
Обожавам такова постно прясно зеленце и често си го правя.
30.04.2016 18:45
8
1