Лимонтузу? При условие, че има чаена чаша домати, тва зеле ще го убиете от кисело. Прясното зеле трябва дори леко да сладни, ако питате мен, най-хубавото зеле готвеха навремето в столовете.
13.02.2025 13:54
Анонимен
В "начин на приготвяне " не видях описано кога се слага лимонтузу-то?
08.07.2023 22:06
4
1
Petia Koleva
Добавям и чили сос класик, който е локо лют и дава допълнителен аромат.
10.07.2019 12:44
6
2
Petia Koleva
Не разбирам, защо е необходимо на зелето да се слага лимонтузу, при положение, че в него има домати, а ако не ви е достатъчно кисело, можете за добавите още домати. Освен това, и на прясно, и на кисело зеле задължително слагам дафинов лист и чер пипер.
10.07.2019 12:40
41
7
1
Анонимен
Ако вие смятате, че не е задължително да се слага лимонтозу,защо трябва да се слага дафинов лист?! Специфична подправка,която не всеки харесва ?!
08.02.2025 16:00
1
Величка Щърбанова
Точно сега му е сезона!
06.10.2017 19:24
1
Гергана Георгиева
Обожавам такова постно прясно зеленце и често си го правя.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани