Преди печене може да се оставят във фризера да позамръзнат леко. Отвън получват нежна коричка задържаща сока във вътрешноста. Същото важи и при печене на кебапчета.
12.04.2016 18:07
1
1
Гергана Георгиева
Благодаря за съвета, следващият път, когато правя скара ще пробвам леко да ги позамразя. Аз ги слагам задължително в хладилника за няколко часа преди печене, но за във фризера не бях чула. Благодаря!
12.04.2016 19:23
Гергана Георгиева
Да,слага се бира или газирана вода, с цел да станат по-сочни
11.04.2016 10:10
Monika Ivanova
интересно- не бях чувала за бирата дано да стане вкусно..ще го направя
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани