Колко се пекат? Не мога да ги изцедя настъргани, а после с другите продукти плувнаха във вода! Кашкавалът не е ли за отгоре? Пишете, бе хора! Ако Ви мързи, тогава не публикувайте!
24.05.2024 14:18
4
1
1
Анонимен
Тиквичките се рендосват или режат на ситно. Леко се осоляват и оставят 15 Тина минути да се отдели излишната вода. С ръце се изискват или в цедка с претискане. След това се смесват с останалите продукти.
29.05.2024 18:19
2
Анонимен
Ще си го тунинговам с чесън и домати.
05.07.2024 17:30
Веселина Константинова
Тиквичките са с приятен вкус и лесни за приготвяне!
20.04.2016 11:49
1
Мария Георгиева
Точно за сезона, да разнообразим менюто. Страхотна идея, ще се възползвам от нея.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани