Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Направих го .И страхотно се получи!
05.03.2024 20:02
Анонимен
Анонимен
Абе по-добре в китайски ресторант.
02.03.2024 17:56
Eli Kapitanova
Eli Kapitanova
Лесно и изглежда ще е вкусно ще си го приготвя.
14.11.2019 22:17
Яница Николова
Яница Николова
Апетитно изглежда, аз запържвам яйцето отделно и накрая го прибавям. А вместо грах може зелен лук, зелена чушка, спанак , а предполагам и зеле. Търпи всякакви вариант с пилешко, свинско, морски дарове и др.
18.05.2018 23:45
5
Ани То Ани
Ани То Ани
Китайско ястие без китайска сол не струва !
25.07.2017 11:36
1
3
1
Покажи всички подкоментари
Албена Асенова
Албена Асенова
Апетитно,почти като в китайски ресторант.
11.05.2016 19:33
4
1
К К
К К
е снимката е найстина на ориз по китайски
11.05.2016 17:21
8
1