Рецептата е сполучлива. Само така я правя тази баница
22.11.2024 21:08
Grisho
Рецептата е уникална!!!
31.07.2024 19:51
1
Анонимен
Pravja barza baniza: gotovite kori se narjazvat na par4eta 3 c i se narejdat s otreza nagore v namaslena tavi4ka, zapi4at se s 80 ml olio smesvat se 3 jaiza, 200 g sirene, 80 ml olio i 1 gazirana Voda, zalivka se banizata i se dopi4a 25 minuti baniza Krasi
09.06.2024 14:58
2
Анонимен
Вкъщи е позната като "турта" и я правя с всичко възможно, праз, лапад, всякакви сирена (включително пармиджано, става чудна) бекон/пръжки, всичко за което се сетиш...
05.05.2024 13:58
1
Анонимен
И аз често я правя по същата рецепта.Става страхотна.
19.03.2024 18:18
2
Анонимен
Благодаря за рецептата. От както я открих, я правя често, и във всевъзможни вариации. Много ми харесва как става. Аз лично добавям бекон, сирене "Чедър", пушено топено сирене, включително съм я правила и с пресен лук, с коприва, дори и с магданоз. Както и да я направиш, все се получава супер,много вкусно, лесно и бързо.
27.06.2022 22:35
17
2
Анонимен
който го мързи направо да си изхвърли продуктитеОще по лесно Е
10.01.2022 10:53
5
14
Светла Илиева
Супер е! Благодаря за рецептата!
12.04.2020 07:45
7
Rosica Dineva-Todorova
И у дома харесваме тази рецепта,само че аз добавям и 1 ч.л. сол.
05.07.2019 15:53
14
1
Desislava
Много лесна и бърза закуска, а също и вкусна! Вкъщи всички я обичаме.
26.11.2017 09:00
18
2
МиСта
За закуска, за вечеря...пухкава и неустоимо вкусна!
24.11.2016 20:35
17
1
Илияна Димова
Много е вкусна и бързо се приготвя
10.05.2016 08:28
22
5
Ваня Благоева
Често правя, става много бързо, лекичка е и е много вкусна.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани