Аз оставям в бутилката половината от бирата и пилешкото месо се овкусява допълнително по този начин.
15.07.2016 13:00
4
1
Йорданка Тасева
И аз така правя
16.07.2016 13:46
1
Йорданка Тасева
опитайте, много вкусно става пилето, правила съм го и на бутилка и на кутийка.не знам дали има значение правила съм го само с купешко пиле с домашно не знам дали няма да иска първо малко да се посвари.. А специалната тава катя ,е такава тава в която по средата има стойка за бирата..но всяка тава ще ти свърши работа.
15.07.2016 12:25
1
2
Joro
За това печено пиле с бира и картофки имаме специална тавичка за приготвяне! Може да я видите тук а да я пробвате тук
12.07.2016 20:46
3
1
2
Joro
Има снимка по горе
15.07.2016 12:58
3
К К
Специална тавичка! Какво имате предвид?
15.07.2016 12:16
1
Ваня Георгиева
И аз още не съм го пробвала така на бутилка.
11.05.2016 16:19
2
1
1
К К
Опитай много е вкусно. Става много крехко.
11.05.2016 16:53
2
Ваня Благоева
Все се каня да опитам пиле върху бутилка, и накрая ще взема да пробвам, да го пекна по кози начин.
11.05.2016 15:08
3
1
К К
и на мен ми е за първи път. Много е крехко и хубаво.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани