Супер са!!! Толкова хубави станаха, че и само с масълце да ги ядеш са много вкусни!
28.09.2013 11:28
4
Илияна Апостолова
Направих ги, но 4.5% е много гъсто- може би 3.6 ще е по-добре. Стана много гъста сместа, а не сложих и цялото брашно. Пекох ги на грил тиган без никаква мазнина. Станаха сносни.
31.07.2013 17:29
1
3
Тоева
Рецептата е чудесна!Стана перфектна закуска!Пробвайте я.......
31.07.2013 14:33
1
Шона
Като родопчанка мога да кажа, че навремето тези колаци се правеха винаги със стария айрян от предния ден, но тъй като живеем в забързано време всеки може да ги яде и за десерт и за основно като се сложат различни видове кашкавали и сирена. Аз ги правя на плоча за пържоли в Испания са малко по дебели от нашите и стават чудесни. Но най-хубави стават там горе в Родопите на "тикла" и с натурални еко продукти. За десерт - сладко от боровинки. За основно овче сирене.
25.07.2013 18:55
9
2
Илияна Апостолова
Колко процента да е кис. мляко- 3.6 или 4.5%? Мога ли да ги направя на грил-тигана без мазнина?
25.07.2013 17:42
Диди
Току що ги направих..върха са и без мазнина...страхотни са и многооо вкусни...
24.07.2013 15:45
1
1
elena
Израснала съм с тези колаци,бях много злоядо дете и баба ми ги правеше винаги,когато откажех друга храна.Тя ги правеше върху самият котлон на старите печки "Мечта",без тигани и сачове.
24.07.2013 11:26
3
деси
станаха страхотни,бих ги правила всеки ден но като знам че са много калорични ще ги правя само в неделя :)
18.03.2013 10:48
3
2
Silviya
Много са вкусни!МОдификацията ми е като прибавям малко газирана вода.Стават много меки!:)Много хубава рецепта,лесна и вкусна!!!!С продукти,които гледам винаги да подържам в хладилника ни:).
15.09.2012 20:43
1
1
Меричка
Ако имате възможност да ползвате домашно мляко, става още по-вкусно, към 400 гр. за порция!
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани