Помазва???
Никой не употребява тази дума, когато стана въпрос за баница или въобще за кулинарен процес.
21.07.2024 12:31
Анонимен
Перфектна рецепта! Откакто я пробвах за пръв път, вече само тази баница правя. А на дъщеря ми съучениците в училище, като чуят че е занесла баница(за някое си тържество) и тичат да си вземат?❤️.
21.10.2023 17:47
Анонимен
Vikingbg2
Страхотна стана баницата! Браво на автора!
18.01.2023 18:10
Анонимен
Намазва!!!! Иначе "помазва" звучи говняно,като в църква, (помазан)!!!! Sorry , ама не можах да се въздържа!
14.01.2023 20:23
3
2
Юстиниян Ясенов
Прекрасна стана . Благодаря Ви ?
31.12.2022 19:11
Мирослава Дзипалска
Бърза рецепта,става много пухкава и вкусна баница..
13.12.2022 11:49
Анонимен
Супер е!
27.09.2022 12:26
1
Анонимен
Баницата стана страхотна! Благодаря за рецептата
01.01.2022 05:19
Венцеслав Вълканов
Една от най вкусните баници които съм ял!
31.10.2021 09:50
1
Потребител#268337
Разкошна баница!
Няколко пъти я правих.
Благодаря за рецепта!
22.01.2021 19:43
1
Геновева
Любима ми е...
10.03.2019 22:47
Потребител#224411
Най-добрата баница с готови кори. Любима ни е. Благодаря за рецептата.
05.01.2019 11:53
4
1
Геновева
обожавам я тази баница... аз слагам и сусам отгоре и си хапвам с удоволствие
04.01.2019 21:18
4
Потребител#222294
Баницата стана много вкусна. Мека и въздушна.
28.12.2018 22:01
6
mimche23
Наистина се получи добре! И е много вкусна.
30.09.2018 09:58
11
6
Slavena Stoicheva
Първата ми баница. Получи се страхотно! Благодаря за рецептата
01.05.2018 18:26
20
4
Александър Малев
аз май направих грешка че не я навих а си я оставих права в тавата доста се наду
28.01.2018 10:41
8
4
Снежана
Много пухкава баница!!Супер!
12.11.2017 21:11
20
9
Ivo
Прекрасна рецепта. Често я ползвам !!!
25.06.2017 15:56
13
Ваня Благоева
Любима вкъщи, често си правим и свършва много бързо.
16.05.2016 16:30
20
1
1
Nikola Banchev
a moje li takava banica da si q napravq na kotlon 4e nqmam furna
Никой не употребява тази дума, когато стана въпрос за баница или въобще за кулинарен процес.
Страхотна стана баницата! Браво на автора!
Няколко пъти я правих.
Благодаря за рецепта!