Рецепти
Мрежата
Статии
Игра
Магазин
1
Вход
Gotvach.bg
»
Рецепти
»
Ястия с месо
»
Пилешко месо
»
Пържено пиле
»
Панировка за пиле
»
Коментари
Рецепта
Снимки
1
Сготвена
2
Рейтинг
8
Коментари
6
Подобни
24
Рецепти на Деня
32
Тази рецепта коментираха
Откажи
Коментирай
Димитър Дадачев
Да не би да бъркате оцет с лимон , разликата е от Москва до Вашингтон , макар че Булава това разстояние го взема за 30 мин. ?!
25.01.2017 20:07
Elka Savova
без оцет и картофеното пюре :)
10.10.2013 16:32
tanadra
Всичко хубаво, но този оцет въобще не му е мястото там, не знам каква работа върши или само променя вкуса на кисело
10.10.2013 15:07
здравеи
хитринката е че трябва пилешкото да е на тьнки жулиени и така ще се изпьржи равномерно:)
23.09.2012 21:26
Детелина Динева
..
Здравейте ,
Пробвах рецептата , но в средата пилето остана сурово.
Може би преди това трябва малко да се свари.
12.01.2012 08:17
1
1
Димитър Дадачев
Ще го вариш ако е за супа , за пържене не много дебело нарязано или не много големи хапки !
25.01.2017 20:05
Подобни рецепти
‹
›
Хрупкава панировка за риба и пиле
2
Панировка Патафри
3
Кренвирши с панировка
2
Филенца с панировка
Панировка за цаца
4
2
Хляб с панировка
Последно Коментирани
Бирени мезета
Сладко-кисело пиле
2
5
Сия Рибагина
750
8k
15k
Ориз на фурна
Петел с Ориз
1
1
Fat Berta
2k
5k
23k
Запеканки
Лаваш с пилешко месо и кашкавал
1
3
Елица
46
331
284
Пилешки гърди
Панирани пилешки пръчици на фурна
2
2
Росица Петрова
836
10k
7k
Грах
Пиле с моркови и грах
3
2
Teodora Cekova
769
1k
4k
Фрикасе
Пиле фрикасе с кисело мляко и лимон
1
1
Марияна Петрова Иванова
2k
13k
12k
Пилешко месо
Пиле с картофи и глазура
9
2
Ivona
1
4
Яхнии
Лесна пилешка яхния с грах
11
17
Виктория Константинова
541
5k
4k
Пилешки бутчета
Пиле с картофи и лимонов сок
1
Rosi Stoyanova
1k
4k
12k
Гювеч
Пилешки бутчета в гювеч
1
1
Зори
1k
10k
10k
Бирени мезета
Пилешки кожички на скара
3
2
Потребител#182240
13
79
63
Ориз на фурна
Пиле с ориз – класическа рецепта
21
20
Мария Симова
2k
20k
25k
Здравейте ,
Пробвах рецептата , но в средата пилето остана сурово.
Може би преди това трябва малко да се свари.