Рецепти
Мрежата
Статии
Игра
Магазин
1
Вход
Gotvach.bg
»
Рецепти
»
Ястия с Месо
»
Пилешко месо
»
Пържено Пиле
»
Панировка за пиле
»
Коментари
Рецепта
Снимки
1
Сготвена
2
Рейтинг
8
Коментари
6
Подобни
24
Рецепти на Деня
32
Тази рецепта коментираха
Откажи
Коментирай
Димитър Дадачев
Да не би да бъркате оцет с лимон , разликата е от Москва до Вашингтон , макар че Булава това разстояние го взема за 30 мин. ?!
25.01.2017 20:07
Elka Savova
без оцет и картофеното пюре :)
10.10.2013 16:32
tanadra
Всичко хубаво, но този оцет въобще не му е мястото там, не знам каква работа върши или само променя вкуса на кисело
10.10.2013 15:07
здравеи
хитринката е че трябва пилешкото да е на тьнки жулиени и така ще се изпьржи равномерно:)
23.09.2012 21:26
Детелина Динева
..
Здравейте ,
Пробвах рецептата , но в средата пилето остана сурово.
Може би преди това трябва малко да се свари.
12.01.2012 08:17
1
1
Покажи всички подкоментари
Подобни рецепти
‹
›
Филенца с панировка
Панирани крилца с картофена панировка
4
Пилешки хапки с бадемова панировка
4
Пилешки бутчета с картофена панировка
2
Пилешки хапки със сусамена панировка
Пилешки хапки с пикантна панировка
Последно Коментирани
3
Запеканки
Пиле с броколи и топено сирене
2
1
Ивв
57
377
392
2
Задушено Пиле
Пилешко филе с гъбен сос
3
5
Таня Арабаджийска
27
204
156
Задушено Пиле
Пиле по шопски
11
2
Rosi Trifonova
1k
7k
29k
3
Яхния
Яхния с праз и пилешко месо
2
3
Гергана Георгиева
393
3k
3k
Фрикасе
Бързо фрикасе с кисело мляко
1
3
Fat Berta
2k
5k
19k
3
Печено Пиле
Пиле с картофи на фурна по селски
8
6
Величка Щърбанова
529
4k
2k
5
Печено Пиле
Печено пиле с бира
2
3
Гергана Георгиева
393
3k
3k
3
Суши
Суши с пилешко
1
1
Мина Димитрова
504
5k
3k
5
Пилешки Гърди
Невероятно пилешко със сметана и кашкавал
1
1
Джемиле Чешлиева
748
3k
4k
3
Кюфтета
Вкусни пилешки кюфтета по мамина рецепта
5
1
Теодора Мещерова
367
3k
2k
3
Пилешки Бутчета
Най-вкусното пиле с бял сос
1
1
Admin
21
572
2k
Яхния
Бабината Попска яхния
5
1
Елена
62
384
457
Здравейте ,
Пробвах рецептата , но в средата пилето остана сурово.
Може би преди това трябва малко да се свари.