Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
bravo syper sa
20.08.2023 19:18
Анонимен
Анонимен
Добавям на върха на чаена лъжичка захар и чаена лъжичка оцет.
Опитайте,няма да съжалявате!
18.07.2023 16:42
5
1
Потребител#326228
Потребител#326228
Много вкусно!
22.06.2023 16:38
Elena Todorova
Elena Todorova
Много често правим печени чушки с доматен сос, макар че ако чушките са от тези пролетните тънките, някой път ги слагам на тигана и стават по бързо.
28.03.2023 12:23
4
1
Анонимен
Анонимен
опитайте и като панирате чушките -- върхът е !
05.08.2021 22:01
2
Hristo Mindilov
Hristo Mindilov
Чушките след като са изпечени и обелени се овалват в осолено брашно и се запържват в олио ( с олио е по вкусно)
17.07.2019 20:22
14
3
Марияна
Марияна
Една класическа, но много вкусна рецепта.Сгъстеният доматен сос, магданоза и чесънчето дават страхотен вкус.Харесва ми че чушките са белени.
11.08.2016 09:29
12
2