Тази рецепта коментираха

Анонимен
Sevdalina Irikova
Sevdalina Irikova
Прекрасно Доби! Аз обожавам този плод и го изполвам във всичките му варианти. В момента се опитвам да суша плодове, а пестилът вече е готов. Само сок не съм правила, но идеята ми допада. Щом стерилизираш сока, лимонена киселина не е необходима. Поздрави и за рецептата!
08.07.2017 18:29
1
Албена Асенова
Албена Асенова
Да,и аз за това се зачудих,защото се заваряват.Аз също така го приготвям.
13.07.2016 16:02
2
Албена Асенова
Албена Асенова
Чудесен сок става,но защо и лимонена киселина,те без това малко си киселеят плодовете?
13.07.2016 14:45
1
Покажи всички подкоментари