Тази рецепта коментираха

Анонимен
Guest
Guest
а рецептата за колко порции е?
04.11.2013 23:37
1
Руми Мортон
Руми Мортон
Този десерт правя може би 8 -9 години. Винаги е успешен и много ефектен.Може вместо сладолед да се поднесе с разбита сметана.
Искам само да допълня - температурата на която предварително се загрява печката е 170С и се пекат максимум 6-8 минути.
28.09.2013 15:18
1
MStoev
MStoev
На каква температура се пече?
17.06.2013 17:07
1
даниела
даниела
много вкусно,лигите ми потекоха,но е зимен сезон,няма ли да е по-хубаво и без сладолед и студени ледени украси?
19.02.2012 14:04
tanyo
tanyo
* шоколад - 100 г натурален (72% какао)
* масло - 100 г несолено + за намазване
* захар - 1/2 ч.ч., може и повече
* яйца - 2 цели + 2 белтъка
* сладолед - топки сметанов или ванилия, за поднасяне
22.12.2011 19:16