Питката е невероятна,много вкусна и си струва за продуктите
26.12.2014 18:40
2
Диана
Рецептата е много сполучлива,благодаря!
25.12.2014 18:04
1
Сиска
Питката е номер 1 Благодаря за рецептата С тази рецепта фамилията мен ме карат да правя содена питка и без да оставям содата става страхотна но днес не ми стигна бялото брашно и добавих 1 шепичка царевично а резултата е неповторим Бях чувала че като се смесят 2 вида брашно става по вкусно но днес чак ми се отвори възможност Опитайте уникално
16.11.2014 20:13
1
кикимора
Ако содата ви е стара или изветряла не чакайте добър резултат!
17.01.2014 16:16
2
1
Митко
Здравейте, не съм пробвал рецептата, но по принцип аз не слагам содата в киселото мляко, а я разбърквам със сухото брашно, после добавям киселото мляко. Така бухва повече и това е от опит с едни и същи рецепти
30.11.2013 10:12
7
1
Ирена
Уважаема Диляна, питката наистина е невероятно вкусна и ароматна. Рецептата е изпитана и е любима на семейството ми. Ако при вас не се е получило, има възможност това да се дължи на не много качествено брашно или някой друг от продуктите. Не се предавайте и опитайте отново!!!
Що се отнася до изображението - само въбражението ви може да ви ограничи във вида на предпочитаната от вас декорация.
27.08.2013 12:07
1
Dilqna
Хора не се лъжете,рецептата не съответства на изображението,направих я точно както е описано , и дори млякото със содата оставих за 30-на минутки,и накрая стана направо дъвка нито се поду нито нищо.Не си хабете времето и продуктите.
26.08.2013 18:49
5
1
Кали
Изключителна е питката, но според мен тайната е написана в коментара преди моя - просто оставих содата в млякото 20-ина минути и резултата е коренно различен
20.07.2013 20:44
1
Марияна
Здравейте!
Аз обожамам содени питки, но това е най-добрата рецепта, която съм опитвала.Жалко, че не мога да добавя снимка.Това, което бих добавила като съвет е да оставите содата с киселото мляко поне около 20-тина минутки преди да добавите останалите съставки и замесите тестото. Предполагам това даде пухкавост на питката.Освен това оставих тестото меко. Намазах с яйце разбъркано с малко олио.Направих и декорации от същото тесто.Изпекоха се добре, без да се пукат.
Прекрасна рецепта!
Що се отнася до изображението - само въбражението ви може да ви ограничи във вида на предпочитаната от вас декорация.
Аз обожамам содени питки, но това е най-добрата рецепта, която съм опитвала.Жалко, че не мога да добавя снимка.Това, което бих добавила като съвет е да оставите содата с киселото мляко поне около 20-тина минутки преди да добавите останалите съставки и замесите тестото. Предполагам това даде пухкавост на питката.Освен това оставих тестото меко. Намазах с яйце разбъркано с малко олио.Направих и декорации от същото тесто.Изпекоха се добре, без да се пукат.
Прекрасна рецепта!
А, сега малко масълци и самардала!
Добър апетит!