Тази рецепта коментираха

Анонимен
marcheva14
marcheva14
Хубава рецепта, но ме смути количеството на трюфела - 50 г. при положение, че цената му е около 7-900 долара /кг. До колкото зная, но може и да съм в грешка, трюфелите се поставят в/у самото ядене нарязани на 3-5 бр тънки люспи, или настърган, именно за да се виждат и подсказват, че самото ястие е приготвено с трюфел. Не зная, не съм убедена в това, защото само съм го опитвала, но никога не съм работила с него, но така ми е бил поднасян. Освен това той е и силно ароматен и 50 грама няма ли да са прекалено много??
10.01.2017 12:49
1
1
Десислава Дончева
Десислава Дончева
Ами за това количество сос, трюфела който съм го използвала не идва натрапчив като вкус.
10.01.2017 13:02