Начин на приготвяне
Първо се приготвят хапките, като филето се нарязва на хапки.
Яйцето се разбива с водата. Брашно се смесва с универсалната подправка.
Хапките първо се потaпят в брашното, после в яйцето и накрая в натрошения флейкс. Пържи се до златист цвят в загрятата мазнина. После се нарязва на филийки.
Спагетите се сваряват във водата и солта за около 6-7 минути.
Чесънът се почиства от люспите и жилката по средата. Сварява се във вода, докато омекне.
После се прецежда и слага в кана, прибавя се зехтинът, водата от спагетите, солта и се пасира.
По желание се прецежда, после се прибавя червеният пипер и ситно нарязаният магданоз.
Прибавят се сварените спагети и се разбърква.
В чиния за сервиране се поставят спагети, отгоре се поръсват с червен пипер и пресен магданоз.
Отстрани се подреждат нарязаните хапки.