Рецептата е перфектна,най -хубавия крем карамел.Благодаря!
23.11.2013 20:17
11
1
бързо,лесно,вкусно
правя го за втори път и си се получава...нищо сложно ;)
14.10.2013 13:26
9
ГИНКА ШИШКОВА
АЗ КАРАМЕЛА ГО ПЕКА ДО ЗАВИРАНЕТО НА ВОДАТА И ГАСЯ ФУРНАТА И ТОЙ ОСТАВА ДО ПЪЛНО ИЗСТИВАНЕ,А ЩО СТАВА ДУМА ЗА ОБРЪЩАНЕТО С ЕДНО НОЖЧЕ МИНАВАМ ОКОЛО ЧАШКАТА И ТОЙ СЕ ОБРЪЩА И ОТГОРЕ РЕНДОСВАМ ШОКОЛАД НИТО ЕДНА ШУПЛА НЯМА.
24.08.2013 16:57
5
4
Пли
Аз пък до момента го пека около половин час и за това време съм изваждала и доливала по-студена вода вече 4-5 пъти, не ги броя, но е много често. Трябваше да предупредите, че се дебне постоянно до печката да не заври водата, а тя става почти завряла за много кратко време като пека на 160 градуса. Намалих градусите на 120, защото се препотих от преливане на вода :)
22.07.2013 17:13
3
1
Евелина
Много точна рецепта.Пече се на 160 градуса
12.06.2013 08:56
1
1
Мими
На колко градуса е фурната?
01.06.2013 16:40
2
3
1
Мариана
отговор за Мими:
на 160 градуса
:-) :-) :-) :-) :-)
26.05.2014 15:48
3
Теди
Крема се изважда по-лесно от купичките,когато предварително намажем формата за печене/купичката с кр.масло!
24.05.2013 16:33
4
Ивелина Георгиева
Получи се страхотен Крем карамел. Благодаря :)
05.03.2013 14:45
2
Лио
Рецептата е много добра като пропорции, обаче времето за печене е малко. Аз пекох моя на 150 градуса - около 2 часа :)
Имам обаче и въпрос - как да извадя крема от купичката без да се разпадне? Нали отгоре си прави коричка и залепва! Има ли някаква хитринка за изваждане в чинийка?
13.02.2013 18:34
2
2
Мариана
Аз обръщам надолу отвора на купичката и изчаквам докато падне.А ако не стане го правя като Станислава.
:-)
26.05.2014 15:53
Станислава
Аз натискам с лъжичка отгоре крема по цялата купичка и така го обръщам много лесно ;)
05.02.2014 16:36
1
Стефан
рецептата е точна и супер, лично е пробвах, както и градосите да не забравяме,че ми бяха в газова фурна,което е по-сложно от електрика.Стана супер Браво и Поздравление към рецептата и който е писал/а . 6+
10.02.2013 23:12
2
2
1
уууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу
а на теб Стефане давам 3+ защото имаш много грешки.
26.05.2014 15:58
8
1
Балдърник
Тази температура 160 градуса ще го свари и ще стане целият на шупли. Пече се на ниска температура. Под 100 градуса иначе водата завира
09.02.2013 11:53
3
2
1
кййг
за първи път чувам ,че някой го пече на под 100 градуса
03.02.2014 18:29
1
1
Глория
На мен рецептата ми харесва, не знам на теб какъв ти е проблема. Поздравления, Ефросия! :)
03.01.2013 12:10
1
Мими
не бях виждала толко зле представена рецепта ужас!!!
14.11.2012 14:09
2
5
1
Крем карамелито
Тогава си пий ракията със салатата и остави умните хора да споделят рецептите си!!!
17.04.2014 12:47
4
1
нели
по моите купички е 8-9
17.10.2012 21:41
1
Ласи
Исках да питам за колко порции е рецептата
17.10.2012 19:13
1
чудо на чудесата
Най-лесният и едновременно съвършен десерт, измислян изобщо! Просто го обожавам :) Аз лично разтапям захарта директно на дъното на самите купички, после само изливам сместа отгоре и бам във фурната.
18.08.2012 13:45
5
1
Ефросия
пече на ниски градуси - около 160, извинете за неточността
13.08.2012 15:14
5
Мария
Рецептата е хубава, но отнема повече време да се опече. Не го знаех и съответно като го извадих след малко повече от час и беше напълно суров. Не ми харесва и това, че не конкретизирано на колко да включа фурната и се наложи да проверя и други рецепти, за да открия какво точно значи "температурата не трябва да е силна". Вероятно готвачи с опит го разбират, но пък готвачи с опит нямат нужда от интернет, за да направят крем карамел. Тук четат такива като мен, които имат нужда от по-точни и ясни рецепти.
на 160 градуса
:-) :-) :-) :-) :-)
Имам обаче и въпрос - как да извадя крема от купичката без да се разпадне? Нали отгоре си прави коричка и залепва! Има ли някаква хитринка за изваждане в чинийка?
:-)