Тази рецепта коментираха

Анонимен
Амбалика
Амбалика
Отлична рецепта, благодаря! Правя я от години, винаги с отличен резултат. Идея: сипвам по една равна с.л. захар във всяка от 12-те метални шолички, нареждам ги върху решетката на скарата и стопявам бавно захарта направо в тях (за да не пресипвам карамел :) Успех на всички!
12.06.2021 13:22
7
Гергана
Гергана
Невероятно вкусно.
16.02.2020 12:12
2
2
Покажи всички подкоментари
Албена Атанасова
Албена Атанасова
Прекрасен резултат, неповторимо вкусно се получи!
12.02.2020 14:59
3
1
Покажи всички подкоментари
Силвия Николова
Силвия Николова
Каква вода слагате студена или гореща?
28.02.2017 09:27
2
Покажи всички подкоментари
К.Илиянова
К.Илиянова
Много обичам крем карамел,а този изглежда наистина фантастично.
13.02.2017 16:02
1
Покажи всички подкоментари