Тази рецепта коментираха

Анонимен
Emilia Krumova
Emilia Krumova
Здравейте Мария Симеонова , не съм сравнявала рецептата с други , но аз живея в Германия в момента и от три години ги правя по тази рецепта , която ми е дала моята съседка а тя е възрастна германка и казва че я знае от нейната майка и много се гордее с нея и черпи всички в блока с тях .
20.02.2017 12:28
marcheva14
marcheva14
Няколко пъти чета тази рецепта и така и не схванах кое им е баварското на тези палачинки. Да има разбити белтъци на сняг и да се прибавят- не, да са на парчета за да бъде Кайзершмаррн - не, да са изпечени във фурна с много масло - не.... това са си най-обикновени палачинки с гръмко заглавие, "Баварски", но с плънка от течен шоколад. Нищо повече. Хубава обикновена рецепта за едни палачинки са, нищо по-различно не е.
20.02.2017 12:19