Тази рецепта коментираха

Анонимен
dimityr
dimityr
Обичам да готвя - дебела свиня :D
29.07.2013 16:06
4
3
1
Покажи всички подкоментари
Еми
Еми
аз съм работила в дюнер закусвалня и знам че най вкусно става с чесновия сос,който се приготвя от майонеза,много малко вода,чесън и краставица , като всичко се пасира заедно,а за подправка може да сложите и подправка за кюфтета или скара според мен
09.07.2013 15:35
2
69
69
всичко е много добре но от къде се купуват тези арабски питки за дюнери
08.07.2013 09:01
2
Обичам да готвя
Обичам да готвя
Ммм домашни дюнери, ние с мъжът ми като си правим, изяждаме по 2 ПАКЕТА арабски хлебчета + едно цяло печено пиле, не две питки :)

И според мен в соса задължително чесън и черен пипер, може и без майонезата, а също добре е на пилето да се сложат някакви по-екзотични подправки, за да замирише на арабско.
23.04.2013 10:00
3
3
if
if
чесън задължително в соса и краставички кисели пресни няма значение
22.04.2013 11:25
1
1
emiliyan
emiliyan
само един лек съвет картофките нямат работа в дюнера ,към дюнера принадлежат зеленчуците и някакво сосче по избор а арабската питка може да замените с катма т. е. въпрос н вкус.
27.03.2013 03:52
3
2
Ясмина
Ясмина
Аз ги приготвям с кори за баница и стават чудесно. Може да пробвате с останалите по празниците пилешки и свински пържоли, които аз ги слагам в блендера, а след това за 2-3 минутки на тигана. Добавям към тях пасирани домати и сместа за дюнерите е готова.
22.01.2013 14:21
Ваня
Ваня
Благодаря,за прекрасната рецепта :)
19.11.2012 18:01
1
Деси
Деси
ми продават се по магазините, марту
27.10.2012 14:01
марту уе
марту уе
от къде да взема тези арабски питки
26.10.2012 17:42