Тази рецепта коментираха

Анонимен
Деси Маринова
Деси Маринова
Прекрасен вкус, макар че не винаги разполагам с мас, тогава използвам олио и масло.
11.01.2016 18:00
george
george
добар е
06.03.2014 18:29
maria
maria
много е хубав
24.01.2014 19:12
Ванчита
Ванчита
Ако се прави със суха мая,пак едно пакетче ли се слага и по същия начин ли втасва или просто се добавя в брашното?
22.03.2013 11:43
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Ако е стандартно кубче прясна мая, е 42 гр.
14.01.2013 13:02
Станислава
Станислава
Колко грама мая трябва?
14.01.2013 09:17
криса
криса
СТРАХОТЕН резултат.Който я опита няма да съжалява,не мога да спра да си хапвам.Благодаря за рецептата.
29.08.2012 11:54
1
sunshine4eto
sunshine4eto
Много вкусничко ми се получи, не бях сигурна, какво значи като плик и го сгънах като пощенски плик и малко намалих свинската мас пак беше доста мазничко, но да призная бързо и много вкусно, бе ;)
01.06.2012 16:59
2
нинка
нинка
еми добавяш я в пресятото брашно с останалите продукти - логично
17.05.2012 15:37
Цветелина
Цветелина
Къде отиде маята, която трябва6е да втаса на топло? (до сега не съм месила, така 4е въпросът ми е мн логичен :) )
17.05.2012 09:01
2
1