Тази рецепта коментираха

Анонимен
Потребител#192406
Потребител#192406
Благодаря за идеята за страхотен сладкиш!
29.07.2017 16:57
1
Албена Асенова
Албена Асенова
Да,и аз предпочитам, ,Рикотата",че е с по-гладка структура,но има и хубава българска извара.Аз попаднах на една насипна,обезсолена,коята много ми хареса.Сладкишът ти се е получил много добре, със снимките не виждам проблем,много са си добри.Радвам се ,че рецептата ти е допаднала.
08.06.2017 06:03
2
marcheva14
marcheva14
Албена, тази рецепта влиза в любими! Благодаря!! Нямам думи да кажа колко съм я харесала. Влажност от изварата, там я промених малко и сложих Рикота, не мога да търпя бълг. извара, мирише ми, но това още повече подобри вкуса ѝ, черешите остават сочни, и аромат на хубаво масло и какао. Структура на тестото прекрасна!! Днес я спретнах, заради едни дечица и те бяха много доволни. Хапнаха по три парчета, това чудо никога не се е случвало... мда. Дали да кача снимки след като толкова хубави има от теб и от Админ... ми ще кача и ако Админ не ги хареса да ги маха. Не мога да се справям с тези снимки , много ми е сложно, въртя се нещо снимам, то не излиза както трябва, трия....оф.
07.06.2017 23:48
2