Мили хора,да ви питам нещо-Великден мина,но аз в камерата имам още черен агнешки дроб.Искам да го направя на чорба,но знаете,че ако го преварим,ще стане неприятно твърд.Та питам-агнещка дроб чорба-само дроб ,как да я направя?
19.05.2024 19:45
1
Анонимен
Перфектна супичка стана!
21.03.2024 11:48
1
1
Анонимен
Това не е Традиционна агнешка дроб чорба ! А някаква подобрена супа с агнешки дреболии! Първо дроб чорбата (традиционната) се прави с масло!второ на тази чорба липсва сухата чушка, и освен джоджен се влага и зелении, лапат, праз, и задължително калофер. Освен подправките за чорбата се влага и малко месо! И наиважното прави се втора запръжка на края с червен пипер и брашно, за да е чорба а не супа!Така се е правило Традиционно! За запръжките са се ползвали масло или мас.
07.11.2023 13:27
10
9
Анонимен
?⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️?
09.05.2023 07:08
3
Анонимен
Топ топ
05.05.2023 16:47
1
Анонимен
Много вкусна чорба !
24.04.2023 09:29
1
1
Дони Ники
Чудесна, приготвям по същия начин!
14.04.2022 07:58
1
станимира караджова
Днес я приготвих,получи се много вкусна чорба.Благодаря!
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани