Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Агнешка супа»Агнешка дроб чорба без застройка

Агнешка дроб чорба без застройка

Агнешка дроб чорба без застройка
Снимка: Стоянка Русенова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4
"И без застройка е вкусна, стига да я на правите точно по тази рецепта"

Необходими Продукти

  • агнешки комплект - 500 г
  • лук - 1 бр.
  • олио - 1 с.л.
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
  • девесил - на вкус
  • джоджен - на вкус
  • ориз - 4 - 5 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Комплекта измиваме добре и поставяме в съд да се вари. Когато се свари изваждаме и нарязваме на кубчета.

Бульона, в който сме варили комплекта, прецеждаме и използваме за по-нататъшното приготвяне на ястието. Лука слагаме да се вари в прецедения бульон.

Когато е готов прибавяме нарязаната карантия и овкусяваме със сол и добавяме 1 с.л. олио, както и ориза.

Варим агнешката чорба докато набъбне оризът. След като е готов прибавяме черния пипер, девесила и джоджена.

Агнешката дроб чорба без застройка е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: