Рецептата е най-добрата за дюнер в този сайт.
Водата за тестото е твърде много(250мл е достатъчно), солта също( освен ако се има предвид равна с.л.). Аз ползвам чаена лъжица с връх захар и чаена лъжица с връх сол
На месото добавям и канела за повече ориенталски вкус, а на соса с.лъжица сусамов тахан.
13.08.2023 16:03
Ivanova
Най-накрая една рецепта за наистина домашен дюнер.
Питки, сос, месо всичко направено вкъщи браво
Водата за тестото е твърде много(250мл е достатъчно), солта също( освен ако се има предвид равна с.л.). Аз ползвам чаена лъжица с връх захар и чаена лъжица с връх сол
На месото добавям и канела за повече ориенталски вкус, а на соса с.лъжица сусамов тахан.
Питки, сос, месо всичко направено вкъщи браво