Рецепта е с много малко кашкавал. На едно яйце и 100мл мляко се пада малко повече от 10 гр.кашкавал. Трябва да се огледа още веднъж пропорцията, няма какво да го стегне. Добре е да намали броя на яйцата и количеството на млякото и да се увеличи кашкавала. Тук се употребява и индийско орехче. А като го залейте и с кисело мляко просто ще стане "супер"
02.09.2013 16:13
4
1
milena
наи вероятно ти е било развалено прясното мляко и затова се е пресекло
02.09.2013 15:54
Николова
Някой може ли да ми каже, защо млякото се пресича и тавата се пълни със суроватка? Това нормално ли е или аз не го разбивам добре?
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани