Тази рецепта коментираха

Анонимен
daria75
daria75
Доволна съм от получения кекс.Ще го направя отново!
20.03.2022 14:24
Албена Атанасова
Албена Атанасова
Много добре се получи още първия път. Ще го правя за всеки празник!
18.12.2019 11:58
Miss Tasty
Miss Tasty
аз сложих и малко канела, за да е по-ароматно
08.11.2019 23:15
Полина
Полина
Кексът е страхотен, много се наду при печене!
27.02.2017 15:30
2
2
Katia Filkova
Katia Filkova
Рецептата е много сполучлива. За да стане по-цветен аз добавих и захарни пръчици. Добре се получи. Отгоре го украсих със сметана. Опитайте
22.01.2017 18:53
1
3
Ana Deneva
Ana Deneva
Чудесен стана и много вкусен, направих го и почти го изядохме, заслужава си поздравления за хубавия кекс :-) :-) :-)
30.11.2016 11:16
1
Пламен
Пламен
кекса става супер само, че аз слагам 1 пак. краве масло- 125гр.4я-я,и 3чаши брашно и 1и 1/2 пакетче бакпулвер киселото мляко може да се замени с прясно или портокалов сок.И наче всишко е абсолютно по горната рецепта.Пече се около 1 час на 180 градуса според фурната
03.04.2014 18:05
8
6
Илиян
Илиян
Хммм сега ще го сготвя
02.04.2014 20:03
1
1
сиси
сиси
Страхотен е.
17.11.2013 15:21
1
АНИ
АНИ
БРАШНОТО Е 3 ЧАШИ И ЩОМ МЛЯКОТО Е КИСЕЛО СЕ СЛАГА 1 Ч.Л.СОДА ЗА ХЛЯБ,ВМЕСТО АМОНЯЧНА,
02.11.2013 21:56
2
1
нина
нина
супер
31.10.2013 13:40
2
Христина
Христина
Аз го правя същия и съм си го кръстила кекс 1,2,3-защото слагам 1/2 олио, 1ч.ч к.мляко, 2 ч.ч.захар,
3 ч.ч брашно, 1 бакпулвер.Орехи, стафиди , парченца лукум , како ,всичко друго е по желание.
14.07.2013 12:28
2
3
наблюдателната
наблюдателната
Домакиня с опит веднага ще разбере, че с 5 чаши брашно кекс не се получава, но тук има и млади жени, които тепърва навлизат в кулинарното изкуство, затова рецептите трябва да се проверяват преди да се публикуват.
02.07.2013 10:24
19
1
даниела
даниела
и аз правя съ6тия кекс и 3 ча6и бра6но са напълно достатъчни,кексът е много хубав,като го направя и не остава и троха.
01.07.2013 18:50
1
2
Цвета
Цвета
А някой да вижда орехите в отрязаните парчета!!
11.04.2013 16:30
3
1
1
Покажи всички подкоментари