Тази рецепта коментираха

Анонимен
Иван иванов
Иван иванов
Сложих повече масло в блата но пак не се получи.
29.04.2024 20:27
Анонимен
Анонимен
Той блата от бисквити като се напой със течност няма ли аджеба да се разпадне все пак са смлени бисквити а не пандишпанов блат и още нещо като се постави във хладилника нали маслото се стяга и става още по твърд блат за това преди да се яде трябва да се изкара на стайна температура за дестина минути да се отпусне маслото поне аз така си мисля
05.08.2023 14:17
Росица Петрова
Росица Петрова
Това количество масло (2 с.л.) е изключително малко и няма да се получи блат.
16.07.2021 17:44
1
Viktor
Viktor
Не се напоява защото трябва да го смачкаш с ръка (след като го смесиш) на дъното на съда за да стане плътен т.к. не го печеш,ако знаеш тия топчетата които се правят от бисквити или остатъци от кексове по същия начин ако ти е много сухо и не става може да сложиш малко кафе около няколко лъжици хем придава и аромат.с безсолна извара става също много успешно така намаляш и количеството на мазнините,само слагаш повече захар да е по вкусно,топеното сирене е извара и масло така че няма разлика.
24.02.2013 19:15
mariq
mariq
блата си остава бисквитен-не напоен-аз сложих цял пакет масло и пак си остана сух и бисквитен,явно трбва да се напои ...
20.02.2013 17:49
1
2