Тази рецепта коментираха

Анонимен
Диди
Диди
Хора не се излагайте ! Ако ми се получи така крем карамела, ще ме яд да го гледам !!! Най- малкото да го кача в сайт за рецепти !
13.01.2013 11:07
3
Ведбал
Ведбал
Когато правя крем карамел му отделям поне 2-3 часа :)
Може да ви се вижда много, но съм сигурен ,че не сте яли по-вкусен ;)
Както е написано и по долу, не трябва да има нито 1 шупла. Този прилича на швейцарско сирене.
31.12.2012 14:51
4
Васето
Васето
Няма смисъл да повтарям думите на Галка!!!
31.12.2012 14:02
3
Галка
Галка
Основните правила при приготвянето на крем карамел са,да не се бърка много сместа,в никакъв случай да не завира и да се пече на 100-150 градуса 25-30 мин. Ти си ги нарушила всичките!Следващият път пробвай да го направиш правилно и няма да ти се получи на шупли!Перфектният крем карамел трябва да е абсолютно гладък(без нито една шупличка)
20.11.2012 12:53
3