Тази рецепта коментираха

Анонимен
Мартина Тракова
Мартина Тракова
Много шупли.
11.12.2015 00:06
3
З Маринов
З Маринов
Прекрасна рецепта
02.02.2015 14:34
1
ееее
ееее
много шупли
23.01.2015 09:32
5
алоша
алоша
как можахте да снимате тоз ужасен на шупли крем карамел.поне махнете снимките
02.07.2014 07:59
7
4
Зари
Зари
За да не става на шупли крем карамелът не само не трябва да ври предварително, но и водата в която се слага да се пече на водна баня не трябва да завира и за целта постоянно се долива със студена вода.
30.12.2013 00:16
4
ж
ж
Много шуплест крем карамел.
18.12.2013 15:43
4
МИРО
МИРО
СПОРЕД МЕН,ВСИЧКО Е В ПЕЧЕНЕТО . ВОДАТА ЗА ВОДНАТА БАНЯ,ТРЯБВА ДА Е ТОПЛА,НЕ ВРЯЩА . ДОЛИВАЙТЕ ПО МАЛКО ВОДА ДОКАТО СЕ ПЕЧЕ.АКО ИМАТЕ МАЛКА ТАВИЧКА,НАРЕДЕТЕ ВЪТРЕ МИНИ КРОАСАНТЧЕТА.СТАВА ЧУДНО .
06.10.2013 11:04
4
Диана
Диана
Технологията не е точно така. Хубавият крем карамел е без шупли. Опитайте отново като не слагате яйцата и млякото да завират и времето за печене е повече от 25-30 мин.
06.10.2013 11:02
5
иванова
иванова
Не се прави така,за да не вие на шупли крема ,след като сте разбили млякото и захарта и яицата
се прецежда през едра цедка сместа.
06.10.2013 10:47
2
4
1
Покажи всички подкоментари
цвети иванова
цвети иванова
не се прави така,за да не вие на шупли крема се прецежда през цедка
...
06.10.2013 10:42
3
2
Ани
Ани
За пръв път чета рецепта за крем карамел ,при която яйцата завират зедно с млякото и яйцата на котлона пък после се пъха сместа във фурната.Нещо сбъркана ми се види технологията.Снимката даже няма да я коментирам.
06.10.2013 09:52
2
Меги
Меги
Чудя и се на Галка как и се изпича карамела за 25-30мин. на 100-150 градуса.Пълна глупост,тогава ще трябва да го пие ,а не да го яде с лъжица.
06.10.2013 09:01
1
Гали
Гали
По-ужасен крем карамел не съм виждала!!!
11.09.2013 10:28
3
Мария
Мария
Шуплите според мен са от завиране на водата,тя не трябва да ври !
10.09.2013 17:17
3
Биската
Биската
Не трябва да е на дупчици, а да е гладко, мисля, че яйцата са разбити много, с миксер ли ги разбивахте?
01.02.2013 10:50
2