Аз съм ги правила в хотела, където работех миналото лято. Там ги ссваряваме, режем на купчета, пържим във фритюрника и накрая при издаване се ръсят с червен пипер. Туристите умираха за тях
22.02.2018 10:46
1
5
Теодора Мещерова
Ние ги ръсвахме със сладък червен пипер, защото бяха за детско меню. За основното меню си имаше други картофи, нарязани на шайби и печене с половин глава чесън от двете страни на тавата- или така наречените картофи а ла побле
22.02.2018 11:21
1
Yordanka Kovacheva
Може да се ръснат и с червен пипер, да, но трябва да е задължително лют. Самото име "бравас" е синоним на "лют",така че ако в картофите няма люто няма как да са "бравас". Този лют кетчуп, който Мариянка е упоменала се нарича още "salsa brava" и е основният протагонист в рецептата. Любими са ми тези картофки!
22.02.2018 11:13
2
Марияна Петрова Иванова
Благодаря! :)
22.02.2018 11:01
1
Теодора Мещерова
Аз просто казах как съм ги правила. Не са трудни. Много са лесни. Понеже имахме тематични испански вечери и правихме много неща. Хората оставаха доволни, а за нас това е важното! Иначе картофките Ви изглеждат много добре
22.02.2018 10:54
1
Марияна Петрова Иванова
Да, така също може, но в област Валенсия ги сервират с лют кетчуп, за да може да пиеш повече бира,хахаха
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани