Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
След като се прехвърли в стъклени съдове след първата ферментация трябва ли пак да се бърка всеки ден? Благодаря предварително ??
06.01.2024 10:37
1
Анонимен
Анонимен
Направих лани,правя и в момента. Имахме възможност да сравняваме с даден ни от приятели оцет. Децата категорично харесаха нашия. Лесна рецепта с отличен резултат. С благодарност.
24.08.2022 22:57
3
2
Анонимен
Анонимен
Как без консерванти? Захарта е Консервант!
18.10.2021 11:06
6
Sunny Petkova
Sunny Petkova
Оцетната гъба как се съхранява?
14.10.2020 18:33
4
Сергей Анчев
Сергей Анчев
Много е вероятно по тази рецепта да се получи не оцет, а просто едни вкиснали ябълки, които много хора вземат за оцет и го пият за здраве...
04.11.2019 17:17
7
15
2
Покажи всички подкоментари