Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
След като се прехвърли в стъклени съдове след първата ферментация трябва ли пак да се бърка всеки ден? Благодаря предварително ??
06.01.2024 10:37
1
1
1
Анонимен
Анонимен
Не
09.05.2024 14:01
Анонимен
Анонимен
Направих лани,правя и в момента. Имахме възможност да сравняваме с даден ни от приятели оцет. Децата категорично харесаха нашия. Лесна рецепта с отличен резултат. С благодарност.
24.08.2022 22:57
9
4
Анонимен
Анонимен
Как без консерванти? Захарта е Консервант!
18.10.2021 11:06
9
2
1
Анонимен
Анонимен
Тук е храна на дрождите, умнико
29.08.2024 07:55
Sunny Petkova
Sunny Petkova
Оцетната гъба как се съхранява?
14.10.2020 18:33
5
1
Анонимен
Анонимен
В буркан с оцет и памучен плат за капак.Ако оцета свърши се долива иначе гъбата ще умре.Аз я заливам с утайката ,от оцета.
09.05.2024 14:03
Сергей Анчев
Сергей Анчев
Много е вероятно по тази рецепта да се получи не оцет, а просто едни вкиснали ябълки, които много хора вземат за оцет и го пият за здраве...
04.11.2019 17:17
10
19
2
Анонимен
Анонимен
Сергей Анчев, ако не знаете, течността от "вкисналите ябълки" се нарича ябълков оцет... Развеселихте ме искрено ?
09.09.2023 20:04
5
Анонимен
Анонимен
Здравейте!Кажете Вашата рецепта за истински оцет .
Peycheva81@ Имам ябълки и сега търся истинска рецепта за качествен домашен оцет Защо според Вас този не е истински ?
04.09.2023 09:35
3