Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Всички коментари са така.., и с лук и със сирене и с масло..Това е българският Миш-Маш..,любим !
Единствено цената на чушките и доматите, а и масълцето е смущаваща..за да го консумиране по често..
02.09.2024 17:01
2
1
Христо Славейков
Христо Славейков
Наистина е Баш МишМаш!
17.09.2023 21:32
7
3
Анонимен
Анонимен
А колко порции стават
16.08.2023 18:19
2
1
Анонимен
Анонимен
Е няма такава вкусотия, а върви и със студена ракия!
28.07.2023 12:04
1
Албена Атанасова
Албена Атанасова
Много съм впечатлена от резултата на това ястие. Ще се приготвя отново и отново в моя дом :))))
11.06.2020 15:58
6
Роси
Роси
Много съм доволна от този сайт манджите ми стават върховни
17.08.2015 17:26
14
1
мая
мая
И студен пак е вкусен
18.05.2013 14:48
14
3
рррр
рррр
сиренето не е задължително, амагданоза се добавя накрая за украса
01.04.2013 11:43
5
10
niko
niko
Коментарите се пишат изцяло на кирилица!
Дори и един символ да има на латиница, коментарът няма да бъде записан!
Опитайте отново!
01.04.2013 00:32
13
7