Селски миш-маш

Селски миш-маш
Снимка: Боряна Атанасова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
3
"Любимия селски миш-маш, който всички обичаме...колкото повече сирене, толкова по-вкусно"

Необходими Продукти

  • печени чушки - 15 бр.
  • домати - 8 бр.
  • чесън - 4 скилидки
  • сирене - 100 г
  • магданоз - 1 връзка
  • олио - 60 мл
  • яйца - 2 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера слагам олиото и изпържвам наситнения чесън, добавям смления домат.

Оставям да поври, докато се изпари водата от домата.

Прибавям нарязаните и почистени чушки.

Оставям да къкри няколко минути и изсипвам на тънка струя разбитите яйца.

След като са готови яйцата, добавям натрошеното сирене и спирам котлона, разбърквам апетитния миш-маш и сервирам поръсено с магданоз.

По желание към селския миш-маш може да се добави още сирене.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: