Начин на приготвяне
Нарежете моркова и чушките на тънки парченца като клечки, а лука и чесъна - на дребно.
Загрейте олиото в тиган на котлона на умерена температура. Запържете лука и чесъна за около 3 минути до омекване.
Добавете кимиона, чилито, черния пипер и солта и хубаво разбъркайте. Добавете чушките, моркова и царевицата.
Пържете около 5 минути и прибавете червения боб и нарязания домат. Гответе още около 10 мин. Настържете кашкавала.
Затоплете една по една тортилите в сух тиган на котлона. Сипете в единия край на тортилата от кашкавала, разпределен по дължина.
Отгоре разпределете от зеленчуковата плънка също по дължина.
Сгънете единия край отгоре върху плънката и след това навийте по дължина на руло, за да оформи буритото.
Вегетарианското бурито по автентична рецепта е много вкусно!