Задушени Пилешки Крилца

ЗорицаЗорица
Гуру
962
8k
4k
2k
6
04/07/2018
"Страхотна гозба за ценителите на добрата храна "
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 575
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържете в дълбока тенджера с олиото пилешките крилца, докато се зачервят. Намалете котлона и добавете нарязания на едро лук, овкусете със сол на вкус.

След няколко минути добавете нарязаните на тънки пръчици моркови, целите или нарязани на половинки гъби и накрая обелените и ситно нарязани домати, счукания чесън, нарязания магданоз, черен пипер, лимоновия сок и малко вода или бульон.

Покрийте тенджерата с капак, за да се задуши ястието и го оставете да къкри на котлона докато всичко омекне добре.

Добър апетит!

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар