Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Пилешко месо»Пилешки крилца с къри

Пилешки крилца с къри

Пилешки крилца с къри
Снимка: ВИЛИ-Виолета Матева
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4
"Овкусявате и печете до съвършенство - това са перфектните крилца"

Необходими Продукти

  • пилешки крилца - 700 г
  • олио - 2 с л
  • къри - 1 с л
  • сол - 2 щипки
  • черен пипер - 2 щипки
  • бульон - 100 мл пилешки
  • риган - 3 щипки
  • червен пипер - 2 щипки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките крила се поставят в тенджера с вода и се варят за кратко - 10 минути.

Изваждат се и отцеждаме добре, нареждат се в намазана с олио тава.

Поръсват се със къри, сол, черен и червен пипер, риган. Сипва се отгоре малко олио и пилешкият бульон.

Печем до зачервяване в умерена фурна 180 градуса.

Лесно и много вкусно!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: