Пълнени Гъби с Кайма и Ориз

15/07/2018
Анонимен
отАнонименЧирак34351
"От всички видове пълнени гъби тези са ни най-любими, а вие трябва да опитате, за да разберете защо "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо309
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме лука и чесъна на ситно и ги запържваме в тигана. След това прибавяме към тях и каймата и нея запържваме.

След като сме запържили изброените продукти до момента, ги изсипваме в друг съд, а в тигана слагаме ориза, като леко го запържваме и него.

После прибавяме вода (2 ч.ч.) и оставяме малко да понабъбне, отново връщаме каймата и лука в тигана и разбъркваме всичко заедно с подправките (сол, черен, червен пипер).

С приготвената смес пълним изчистените гъби, на които им са махнати и пънчетата.

Печем на фурна за около 30 минути.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар