Бял хляб с кисело мляко в хлебопекарна

19/07/2018
Яница Николова
отЯница НиколоваГотвач4504001893
"Точната рецепта за вкусен хляб в хлебопекарната - да ви е сладко "
Приготвяне5 мин.
Готвене180 мин.
Общо185 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 929
  • Преглеждания за месеца151
  • Преглеждания за седмицата40
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3.3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Продуктите се слагат в тази последователност, както са записани.

Пекарната се включва на програма за обикновен бял хляб, която е около 3 часа.

След кото програмата приключи, хлябът се изважда на решетка да се охлади.

Получава се много вкусен, с хрупкава златна коричка и много пухкав.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Emili
Emili
15.12.2018 20:30
Хлябът се надигна, но после спада. Не можа да се опече за определеното време. Включих на допичане, но остана много сбит. Рецепти за по-малък хляб стават по-големи при по-кратко печене.
0
1

Виж всички коментари или напиши такъв