Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Печено Свинско»Задушено свинско с фолио на фурна

Задушено свинско с фолио на фурна

Йозлям КадироваЙозлям Кадирова
Готвач
2321k1k1k2
Задушено свинско с фолио на фурна
Снимка: Йозлям Кадирова
1 / 3
20/07/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
130 мин.
Порции
5-6
"Завивате, задушавате, печете и после хапвате с удоволствие - да ви е вкусно"

Необходими Продукти

  • свински врат - 1.5 кг
  • черен пипер - на вкус
  • олио - 100 мл
  • сол - на вкус
  • универсална подправка - 1/2 пакет за ребърца
  • червен пипер - половин ч.л.
  • вода - 1 водна чаша
  • бира - 1 водна чаша
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на едри парчета.

В тава се нареждат парчетата месо и се овкусяват като се втриват много добре всички подправки едно по едно - търка се със сол, след това с черен и червен пипер, с подправка пикантина.

Ако се притеснявате дали сте го направили, както трябва - не се притеснявайте, след като се добави водата и бирата всичко ще стане чудесно.

Добавете бирата и водата, разбъркайте добре всичко и покрийте добре с фолиото, като внимавате да е увито много добре, без да има отворено място.

Изпечете на предварително загрята фурна на 250 градуса за час и половина. След това махнете фолиото и изпечете още 30 минути до получаване на коричка или по ваш вкус.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: