Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Аламинути»Печено авокадо с яйце

Печено авокадо с яйце

Моника ИвановаМоника Иванова
Готвач
2168765961k1
Печено авокадо с яйце
Снимка: Моника Иванова
1 / 4
24/07/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
3
"Хапнете вкусно кето печено авокадо с яйце - уникална здравословна комбинация, която препоръчваме на всеки"

Необходими Продукти

  • авокадо - 2 бр. зряло
  • яйца - 4 бр. М размер
  • сол
  • черен пипер
  • червен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме авокадото на половина и махаме внимателно костилката.

Слагаме половинките в тавичка и поръсваме с подправките.

Чукваме по едно яйце във всяка половинка.

Печем до готовност на яйцето за около 15 мин на 200 °C.

Хапнете вкусно кето печено авокадо с яйце.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: