Начин на приготвяне
Скилидката чесън режем на ситно или настъргваме в малка купичка и добавяме около 2 с.л. зехтин.
Грил или обикновен тиган намазваме с мазнина и готвим гъбите, нарязани на ивички.
След това яйцето от двете страни, препоръчвам да е леко рохко.
Авокадото режем на дълги ленти.
Сглобяваме сандвича, като първо минаваме филийката с предварително приготвения зехтин с чесън.
След това слагаме гъбите, авокадото, накъсваме листа от босилек и най-отгоре яйцето.
Капваме още малко от чесновия зехтин и режем филийката на две, за да се консумира по-лесно. А и за още по-хубав вид на сандвича.
Сериваме още докато е топъл. Сандвичът с авокадо, гъби и яйце е страхотен.