Начин на приготвяне
Обелете лука, измийте и нарежете на широки колелца. Извадете първото и третото колело, а после второто с четвъртото. Трябва да се групират през едно, за да има място за кашкавала, който ще сложим в средата.
Моцарелата нарежете на ленти, широки колкото лука.
Вземате първото колело, а вътре в него слагате третото. Между тях уплътнете с лентите кашкавал. Подредете в тавичка всички колелца и оставете за кратко във фризера да стигне.
Разбийте яйцата с тел. В две чинийки сложете брашното и галетата по отделно.
Извадете лука от фризера. Потопете първо в брашното, после в яйцето, галета, яйце и отново в галета.
Изпържете пълнения лук в много и силно загрята мазнина.
Пълненият лук с моцарела е готов.