Пълнозърнести Гофрети с Кисело Мляко

01/08/2018
"Хрупкави пълнозърнести гофрети, които да гарнирате с любимото си сладко "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции15
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 204
  • Преглеждания за месеца80
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Активирайте содата в киселото мляко. В голяма купа счупете яйцата. Добавете мазнината, захарта и киселото мляко със содата. Разбъркайте с тел.

Сложете брашното, като добавяте постепенно и по малко количество до пълното му усвояване. Ще получите лепнещо тесто. Оставете за 10мин да си почине.

Включете гофретника да загрее. Сложете по малко краве масло, а отгоре топче тесто.

Затворете и изчакайте да се изпече от двете страни. Сервирайте по желание и вкус!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар