Начин на приготвяне
Най-лесната и безпроблемна част е сваряването на талиателите. Просто ги сварете според упътването върху опаковката и ги оставете настрани.
Заемете се с подготовката за соса. Запържете или изпечете чушките до омекване. Аз харесвам повече да ги изпека до омекване и до лесното им премахване на люспата.
Нарежете ги на дребно. Добавете домата, който също трябва да нарежете на дребно. Сложете скилидките чесън, солта и ако искате да добавите друга любима ваша подправка и пасирайте всичко много добре.
Нарежете пилешкото бонфиле на дребни парчета и ги запържете в малко олио. Добавете кетчупа, разбъркайте и свалете от котлона.
В чиния поставете част от талиателите, достатъчни за една порция, отгоре сипете малка част от пилешкото месо и добавете вече готовия сос върху тях. Можете да украсите с босилек, ако желаете.