Пилешко месо с чушки

ВаняВаня
Чирак
11830941
Пилешко месо с чушки1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • пиле - 1 бр.
  • лук - 4 глави
  • чушки - 4 бр. червени
  • чесън - 2 скилидки
  • магданоз - 2 - 3 стръка
  • бяло вино - 1/2 ч.ч.
  • зехтин
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилето се нарязва на порции и се запържва в зехтина, след което се изважда и се прехвърля в тенджера.

В мазнината от пърженето се задушават нарязаните зеленчуци. Когато са готови, се прибавят към пилето.

Налива се виното и ястието се кипва за 5 минути. Добавя се още 1 л вода и всичко се вари на бавен огън 15-20 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: