Лятната гозба с чушки на баба Злата

Яница НиколоваЯница Николова
Иноватор
472
2k
832
1k
4
07/08/2018
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 600
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • яйца - 3 бр.
  • люти чушки - 2 бр., люти
  • домати - 3 - 4 бр., зрели
  • чушки - 3 бр., червени
  • чушки - 3 бр., зелени
  • сол - на вкус
  • олио - за пържене
  • магданоз - пресен, за поръсване
  • черен пипер - по желание
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Целите чушки се надупчват с вилица, чушлетата също. В тенджера се загрява олио и се пържат до готовност.

След това се изваждат и в същото олио се слагат белени и нарязани домати. Вари се до сгъстяване.

Прибавят се обелените чушки и чушлета, както са цели не се режат и сол на вкус. После се чукват яйцата, без да се разбъркват и се похлупват.

Готви се до готовност на яйцата. Накрая се поръсва със ситно нарязан пресен магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар