Начин на приготвяне
Пилешкото месо се залива с вода в тенджера, посолява се и варим до готовност.
Картофите се обелват, нарязват и също се варят и отцеждат. После се изважда пилешкото месо и нарязваме на кубчета.
Лукът се обелва и нарязва на ситно, червените чушки се пекат на скара, обелват се и нарязваме на ленти.
В тиган се загрява олио, задушава се нарязаният лук, добавят се пилешкото месо, нарязаните чушки да се позапържат и сипваме нарязани домати с червения пипер.
Накрая се добавят сварените картофи. Разбърква се, овкусяваме със сол, черен пипер, риган и наливаме чаша вода.
Оставя се на тих огън да изври течността и да се смесят вкусовете.
Сипваме в чиния и сервираме.