Начин на приготвяне
Каймата се овкусява със сол и черен пипер. Обърква се. Правят се 3 големи кюфтенца, размера на питките. Пържат се в тиган с много малко мазнина.
Когато се обърнат от втората страна, върху кюфтето се слага парче кашкавал да се разтопи. Когато са готови, се изкарват в чиния.
Картофите се обелват и измиват. Режат се на лентички. В малка тенджерка се загрява повече олио. Картофите се пържат.
Лукът се почиства и нарязва на кръгчета. Доматът се измива и нарязва на кръгчета. Марулята се измива. Питките се разрязват на 2 части, на горна и долна част.
Бургерът се сглобява. По желание питката може да се намаже с майонеза. Продуктите се нареждат един върху друг. Слагат се доматите и марулята.
Нареждат се и кюфтето с кашкавал и лукът. Добавят се всякакви сосове по желание.
Захлупва се с калпачето на питката.
Добавят се картофките до бургера.