Много апетитна разядка с домашен бейк ролс

Моника ИвановаМоника ИвановаГотвач20910461
14/08/2018
"Заложете на домашното, защото то е най-вкусното - апетитна разядка с домашен бейк ролс "
Приготвяне30 мин.
Готвене10 мин.
Общо40 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 870
  • Преглеждания за месеца81
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Режем франзелата на филийки и подреждаме в тава с хартия за печене.

В подходящ съд затопляме маслото, докато се разтопи, и добавяме зехтина със ситно нарязания магданоз и чесън.

С четка намазваме всяко кръгче по отделно.

Печем за 10 мин на 150 °C до златист цвят.

В купата на пасатора изсипваме предварително сварения нахут. Предната вечер го кисна на сутринта го сварявам и обелвам.

Към него добавяме останалите продукти и пасираме до гладка смес.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар